Menu

Eenmalige of periodieke reiniging van uw bedrijfspand.


Meer informatie

Gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak en het onderhouden van bedrijfspanden en kantoren.


klik hier voor meer info

Gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak en het onderhouden van bedrijfspanden en kantoren.

Bekijk onze diensten

Indien wij al bij u thuis schoonmaken en u heeft er behoefte aan kleine klusjes in en rondom uw woning te laten verrichten, dan doen wij dat met alle plezier voor u. Vanzelfsprekend rekent u op de service en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Onder de kleine kluswerkzaamheden die wij voor u verrichten vallen verschillende zaken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een lamp vervangen, een lekkende kraan repareren of een schilderij ophangen. Allemaal klusjes die wellicht niet veel werk vereisen, maar toch lastig kunnen zijn. Dankzij onze kundigheid op het gebied van alles in en rondom het huis staan wij ook hierin graag voor u klaar. Natuurlijk zorgen we net als bij onze schoonmaakdiensten voor goede kwaliteit en uitstekende service.

 

Kleine klussen rondom uw huis of bedrijf

 Naast kleine klussen in huis bent u bij ons aan het juiste adres voor allerhande tuinklussen. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin onkruidvrij laten maken? Of heeft u slechts behoefte aan het aanvegen van uw tuin? In overleg met u is van alles mogelijk wanneer het om tuinonderhoud gaat. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en we bepalen samen met u wat er gaat gebeuren.

Kortom: G Cleaning is u van dienst als schoonmaakbedrijf. Zit u nog met vragen of wilt u ons gewoon direct inschakelen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier. We zijn u altijd zo spoedig mogelijk van dienst!

Klussen in de tuin
Naast kleine klussen in huis bent u bij ons aan het juiste adres voor allerhande tuinklussen. Wilt u bijvoorbeeld uw tuin onkruidvrij laten maken? Of heeft u slechts behoefte aan het aanvegen van uw tuin? In overleg met u is van alles mogelijk wanneer het om tuinonderhoud gaat. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en we bepalen samen met u wat er gaat gebeuren.

Meer informatie