Menu

Onze kracht ligt in diversiteit

Bespreek de mogelijkheden, stel uw vragen of maak een afspraak. 

Onze diensten

G-Cleaning in beeld

22 jaar geleden is Gielissen Cleaning beter bekend als G-Cleaning and more opgericht.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Eindhoven en Midden- en West-Nederland? Reken dan op de deskundige service van G Cleaning! Onze schoonmakers gaan als een warme wind door uw woning of bedrijfspand en laten alles perfect schoon achter. Of het nu gaat om kantoren schoonmaken of schoonmaakwerk in een woonhuis: wij staan met raad en daad voor u klaar!

Particuliere schoonmaak
Uw huis schoonmaken is een taak waar u waarschijnlijk niet naar uitkijkt. Zeker wanneer het niet alleen gaat om keukenkastjes schoonmaken of even een stofzuiger door alle kamers halen. Ramen zemen, de badkamer reinigen of de tuin onkruidvrij maken zijn lastige klussen die u liever uit handen geeft. G Cleaning zal met alle plezier uw woning schoonmaken. Of het nu gaat om een periodieke of eenmalige kleine of grote schoonmaak: wij doen het allemaal. Zelfs kleine klusjes zijn geen enkel probleem voor onze professionele schoonmakers!

Reiniging van bedrijven
Goede reiniging is bij bedrijven natuurlijk evengoed van groot belang. Een bedrijf schoonmaken is dan ook iets wat ons schoonmaakbedrijf graag voor u doet. Wij passen onze schoonmaakdiensten aan op uw wensen: kleine, grote, eenmalige of regelmatige schoonmaak is allemaal mogelijk. Dankzij onze ervaring en goede communicatie zorgen we ervoor dat uw bedrijf weer schoon en representatief is. Wij zijn zelfs bevoegd en bekwaam als het om cleanroom gaat.

meer info

 

Uitdaging


Hoewel wij elke uitdaging op schoonmaakgebied aangaan, hebben wij ons ook op andere terreinen gespecialiseerd. Kortom snelle service en altijd een scherpe prijs ! 

meer info