Menu

Bij een woning ontruimen komen veel zaken kijken. Wij nemen deze klus volledig uit handen.

 

Meer informatie

Waarschijnlijk heeft u niet de tijd of behoefte om dit allemaal zelf uit te voeren. Een professionele partner inschakelen ? 

 

Meer informatie

Bij een woning ontruimen komen veel zaken kijken. Waarschijnlijk heeft u niet de tijd of behoefte om dit allemaal zelf uit te voeren. Wij nemen deze klus volledig uit handen.

 

Meer informatie

Ontruimen


Bij een woning ontruimen komen veel zaken kijken. Waarschijnlijk heeft u niet de tijd of behoefte om dit allemaal zelf uit te voeren, vaak omdat emoties of andere prioriteiten een grote rol spelen. Is er een seniorenwoning of een ouderlijk huis en moet het worden ontruimd? Wilt u daarvoor een professionele partner inschakelen? Dan kunnen wij u helpen, bijvoorbeeld in geval van verhuizing naar een nieuwe (senioren)woning, maar ook in geval van overlijden. Een woning ontruimen moet goed en vakkundig gebeuren, soms met een strakke deadline. Dat kan een behoorlijke last zijn. Wij nemen deze klus volledig uit handen en zorgen voor een goede afwikkeling van zaken in overleg met verhuurder of makelaar.

Bij het ontruimen van een woning, komen verschillende dingen kijken. Het is niet alleen een kwestie van inpakken en vloerbedekking verwijderen. Er is vrijwel altijd sprake van een inboedel die achterblijft en een strikte verwachting van een verhuurder of makelaar. Een woning ontruimen is dan ook een klus die al snel veel tijd en energie vergt. Tijd en energie die u waarschijnlijk niet of slechts beperkt heeft. Juist daarom is het fijn om een betrouwbaar bedrijf in te schakelen voor de ontruiming.

Een verhuizing of overlijden zorgt voor veel werk. Als een woning wordt achtergelaten, dan moet deze schoon en representatief worden opgeleverd. Een woning ontruimen betekent dan ook dat de inboedel niet alleen weggehaald moet worden, maar ook dat hiervoor een nieuwe bestemming moet worden gevonden, vloerbedekkingen die eruit moeten en een lijst met eisen waaraan voldaan moet worden. Wij gebruiken onze expertise om deze klus voor u te verzorgen. Voordeel is dat u alle tijd en energie kunt steken in andere belangrijke zaken. Na de ontruiming, moeten we ook de woning opruimen.

Referenties

Laat weten hoe u de diensten en service van G Cleaning heeft ervaren door een bericht achter te laten in ons gastenboek. We horen graag van onze klanten!

Bent u nog niet bekend met het plaatsen van een referentie?

 


Meer informatie

 

Woning ontruimen ?
Informeer naar 
onze opties.


Meer informatie