Menu

Eenmalige of periodieke reiniging van uw bedrijfspand.


Meer informatie

Gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak en het onderhouden van bedrijfspanden en kantoren.


klik hier voor meer info

Gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak en het onderhouden van bedrijfspanden en kantoren.

Bekijk onze diensten

Eenmalige of periodieke reiniging

 

Een schoon en fris bedrijfspand draagt bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw onderneming. Door uw kantoor- of bedrijfspand regelmatig te laten reinigen behoudt u de frisse en nette uitstraling en verlengt u de levensduur van de materialen.

Ons bedrijf beschikt over een osmose systeem met telewash, hierdoor kunnen wij ramen, kozijnen en gevelbeplating reinigen met het zuiverste water tot wel 15 meter hoog. Het water is speciaal gefilterd, waardoor alle zouten, mineralen en kalk uit het water  worden gefilterd en er voor 99% puur water overblijft. Naast de eigenschap van het water dat het erg schoon is, heeft het ook een vuil afneembare functie. Voor overige werkzaamheden gebruiken wij alleen biologisch afbreekbare middelen. Zo kunnen wij zonder chemicaliën of verontreinigende middelen uw bedrijfspand reinigen zonder dat wij het milieu belasten.

Heeft u een showroom, kantoor, winkelpand of loods die eenmalig of periodiek moet worden gereinigd, neem dan contact met ons op, wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

" Wie is er nu NIET dol op een schone werkplek ? "