Menu

G Cleaning beschikt over verschillende soorten straaltechnieken. Elk van deze technieken heeft zijn eigen unieke eigenschappen. 


Meer informatie

G Cleaning beschikt over verschillende soorten straaltechnieken. Elk van deze technieken heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Zandstralen

G Cleaning beschikt over verschillende soorten straaltechnieken. Elk van deze technieken heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Dankzij de grote verscheidenheid in straaltechnieken, kan altijd de juiste oplossing aangeboden worden.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat bepaalde producten niet met inert grit gestraald mogen worden. Glasparelstralen of het automatisch beschieten van het oppervlak met ronde kogeltjes kan dan een oplossing bieden. Een reden voor een fijne techniek kan bijvoorbeeld de materiaaldikte zijn. Indien deze dun is, riskeert men vervorming van een product. Met deze variabelen wordt altijd rekening gehouden alvorens de producten behandeld worden.

Straalcabine

G Cleaning beschikt over een grote straalcabine waarin diverse producten manueel (aan)gestraald worden met inert grit. Stralen werkt ook efficiënt wanneer een anorganische vervuiling verwijderd dient te worden. Het oppervlak van het product wordt hierbij lichtjes opgeruwd. De graad van de opruwing is afhankelijk van de straalmethode en de ingestelde druk.


Glasparelstralen

Glasparelstralen is voornamelijk geschikt voor producten met een hoogstaande kwaliteitseis. Bij deze straaltechniek wordt er met fijne glasparels gestraald, in tegenstelling tot een grof straalmedium. Bijkomend voordeel is dat het product-oppervlak bij deze techniek nauwelijks wordt opgeruwd. Ook zullen schroefdraden en tapgaten niet beschadigd raken. Dit maakt de glasparel techniek geschikt voor nagenoeg alle soorten materialen.

Benieuwd hoe G Cleaning ook uw bedrijf kan helpen besparen ? 


Meer informatie