Menu

Schoonmaakbedrijf G Cleaning schakelt u in voor een grondige vloerreiniging in Veldhoven en omgeving. Al meer dan 45 jaar staan wij in de omgeving van Noord-Oost Brabant bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze schoonmaakdiensten.


Meer informatie 

Al meer dan 45 jaar staan wij in de omgeving van Noord-Oost Brabant bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze schoonmaakdiensten.

Meer informatie

Vloerreinigen 

G Cleaning  schakelt u in voor een grondige vloerreiniging in Eindhoven en omgeving. Wij beschikken over de modernste materialen en machines om vloeren en tapijten zo diep mogelijk te kunnen reinigen. Al meer dan 23 jaar staan wij in de omgeving van Noord-Oost Brabant bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze schoonmaakdiensten.

Naast vloeronderhoud kunt u ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaakonderhoud. Bij al onze diensten staan uw wensen voorop. Bij een vloerreiniging van ons schoonmaakbedrijf uit Veldhoven voert ons speciaal opgeleid personeel de reiniging voor u uit. Maatwerk is hierbij zeer belangrijk, waardoor wij ook in goed overleg met u onze werktijden zullen bepalen. Op deze manier heeft u geen moment last van onze werkzaamheden en zien uw vloeren er stralend schoon uit.

Als u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor het reinigen van uw linoleum- of tegelvloer, dan voorzien wij u ook altijd van een onderhoudsadvies om uw vloer zo mooi mogelijk te houden. Bij een linoleum brengen wij daarom één of twee waslagen aan op uw vloer nadat wij deze hebben schoongemaakt. Bent u geïnteresseerd in een professionele vloerreiniging in Brabant of daarbuiten ?

Laat het ons dan weten en neem contact op via het telefoonnummer of contactformulier hieronder:

Meer informatie

Ik wil worden teruggebeld